I.d Bare Minerals Complexion Enhancers Kit

Ni kanske kommer ihåg att jag tipsade om Get Started-kitet från i.d Bare Minerals när jag skrev på Modette. Jag var lite osäker på vad jag tyckte om de foundations som följde med kitet, ibland fungerade de bra och ibland såg det bara konstigt ut. Den stora behållningen med de kitet var penslarna som följde med. Nu ser jag att Feelunique har ett annat kit: Complexion Enhancers och det verkar onekligen intressant. Även här får man med ett gäng penslar men även en concealer att ha under ögonen, deras mineral veil (som jag verkligen gillar), en bronzer samt en highlighter. Och även här är det samma fantastiska pris: ca 500 kronor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s