Sommarfavorit: Jane Iredale So-Bronze 2

Jag är inte den som brukar använda särskilt mycket bronzer i mina sminkningar. Jag har alltid varit mer för rouge och tyckt att det känts lite jobbigt att använda något annat. Men den här sommaren har jag upptäckt So-Bronze i färgen 2 från mineralmärket Jane Iredale och jag måste säga att jag är riktigt nöjd med resultatet. Man ser hälsosamt solkysst ut med en lätt ”glow” på kinderna. Priset är dock 545 kronor och det är kanske lite väl i överkant för särskilt mycket lyxkänsla får man inte av förpackningen direkt.

En reaktion på ”Sommarfavorit: Jane Iredale So-Bronze 2

  1. Pingback: Jane Iredale Pure Impact « My ruby red, ruby lips

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s