Waterclouds Ocean Mist Spray

Nu på sistone har jag använt Ocean Mist Spray från svenska Waterclouds väldigt frekvent. Det här med saltvattenspray har inte riktigt varit min grej tidigare eftersom det oftast känts alldeles för lätt att överdosera. Ocean Mist Spray är det däremot inga problem med. Och jag tror att en stor del beror på att det faktiskt är ett ”mist” vi pratar om. Ett litet sprut och produkten fördelas jämnt över en stor del av håret och efter två-tre sprut brukar jag känna mig nöjd. Lukten är det heller inget fel på, främst därför att det knappt märks av och alltså inte tävlar med parfymer och liknande. Dessutom innehåller den UV-skydd vilket känns toppen nu under sommaren.

För 100 kronor är det kanske inte det billigaste saltvattensprayet du kan hitta men definitivt det lättaste och mest dryga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s