Ny favorit

I presspåsen från MAC, vars pressvisning jag var på i maj, låg den här mascaran: Studio Fix Lash och den har snabbt blivit en ny favorit. Den klumpar sig inte samtidigt som den ger längd och volym som håller hela dagen och även fastän jag inte gillar platsborstar så är den riktigt trevlig. Jag har inte riktigt kommit överens med MACs mascaror förut så det är trevligt att vi äntligen klickar.

Jag har inte priset framför mig men jag har för mig att deras mascaror brukar kosta kring 145 kronor och nu för tiden är ju det rätt billigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s