Midsommar

Midsommaraftonen flög förbi och jag passade på att ta en liten paus igår. Det var ju trots allt en afton och då ska man vara med släkt och vänner.

Varmt och soligt som det var igår passade jag på att testa ett solskydd som jag köpte i Dubai: Sephora Adjustable SPF Sun Cream där du vrider fram den faktor du vill ha mellan 15-50 SPF. En rätt smart förpackning faktiskt då man får tre solskydd i en flaska och det är ju sällan man använder upp en hel flaska solskydd här i Sverige. Om skyddet är bra eller inte vågar jag inte uttala mig om men jag kan lugnt säga att doften är fantastisk. Spana in den och resten av produkterna nästa gång du är i ett Sephora-land.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s