O.P.I Avoplex Cuticle Oil To To

När jag var på O.P.Is pressvisning för ett tag sedan frågade jag lite om vad kunde göra för mina torra naglar och nagelband och fick då tipset att testa deras Avoplex Cuticle Oil To Go och nu i veckan dök den upp i min brevlåda. Jag har tidigare använt en kräm för nagelbanden men det är tydligen för stora molekyler i krämer för att naglarna och nagelbanden ska kunna ta upp fukten så därför är det bättre med en olja. Så, nu ska det testas och sen återkommer jag med recension helt enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s