Minitest: Benefit Speed Brow

Eftersom jag inte längre har en lugg som täcker mina ögonbryn har jag varit tvungen att fokusera lite mer på dem. Att fixa och trixa med ögonbrynen är kanske det tråkigaste jag vet men ack så nödvändigt. Jag har väldigt mörka bryn så att fylla i dem är inte direkt nödvändigt men däremot behöver jag något som håller dem på plats. Det är här Speed Brow kommer in i leken.

Man kan väl säga att den fungerar som vilken ögonbrynsgel som helst egentligen. Den är lätt färgad och håller verkligen brynen på plats hela dagen. Resultatet blir naturligt, snyggt och mer fixerat. Brynen ser helt enkelt lite mer vårdade ut vilket är precis vad jag är ute efter.

Jag köpte min Speed BrowASOS för ett bra tag sedan så jag kommer inte riktigt ihåg vad jag betalade för den. Priset för den nu är i alla fall 145 kronor vilket är helt okej, kanske lite högt. Därför sjunker betyget ner ett steg.

Betyg: 4/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s