Sunsilk Co-Creations


Sunsilk lanserar ny hårvård som tagit fram med hjälp av kända frisörer och hårstylister och resultatet är fem nya serier som riktar sig till alla typer hårproblem. Produkterna släpps vecka 31 I pressmeddelandet uttalar sig Anna Hällöv, nordisk varumärkeschef för Sunsilk, om den nya satsningen:

Alla har inte alla råd med eller vill lägga pengarna på dyra salongsprodukter. Våra
undersökningar visar att kvinnor i målgruppen 21-30 år ställer höga krav på hårvårdsprodukter
som håller och fungerar.

Och med detta kan man, enligt min mening, utgå ifrån att hon menar att Sunsilks produkter håller samma höga standard som dyra salongsprodukter fast till ett bättre pris. Och nja.. jag är tveksam. Jag är helt enkelt för kräsen och innehållsfixerad (jag vill till exempel helst inte se någon typ av silikon i mina schampon) för att tro att man kan likställa dessa produkter med de som finns på salonger. Därmed inte sagt att allt som säljs på salonger är bra, det finns mycket silikoner i där med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s