I testartagen

I tisdags var jag på pressvisning för KICKS nya webbsatsning. Kort och gott kan man säga att de startar med e-handel den 25 augusti vilket innebär att stora dela av Sverige kommer få tillgång till märken så som MAC och Origins. Dessutom kommer man kunna hämta ut sin produkter i närmast KICKS-butik och på så vis slippa fraktkostnader. Låter rätt bra va?

Hur som helst, i pressmaterialet låg det några prover från märken som säljs hos KICKS och trevligast tycker jag nog att de här ögonkrämerna ser ut. Eyliplex består av en ögongel som används på dagen och en ögonkräm som används på natten. De ska motverka skrattrynkor och mörka ringar. Jag har precis börjat testa den och återkommer såklart med tankar och recension.

4 reaktioner på ”I testartagen

 1. Hej! Men vilken fin blogg du fått! Gillar! Jag är ledsen att jag bytte bord men eftersom jag kom med Kicki kändes som att vi skulle sitta tillsammans. Ses vi på någon annan visning i veckorna kanske?

  Kram Lina

  • Hej!
   Tack 🙂 Det gör inget! Jag satt med Åsa och Kicki Norman så det var inga problem. Sen var jag ju tvungen smita tidigare så vi hade inte setts så mycket mer i alla fall 🙂 Nja.. jag har ju så mycket jobb så jag har inte planerat in någon än förutom en modevisning för Lexington den 29:e.. ska du på den?
   Kram

   • Oki va bra, fick lite dåligt samvete 😦 … jag ska inte på den, däremot RL antagligen, jag tror dem är samtidigt? 🙂

    Kram

   • Ah, det har jag inte riktigt koll på. Trist hur som helst att vi inte ses 😦

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s