Clinique All About Eyes Serum De-puffing Eye Massage

All About Eyes är en av mina absoluta favoriter bland ögonkrämer och nu i veckan släpps All About Eyes Serum De-puffing Eye Massage (puh, långt!). Med en lite rullapplikator som ska svalka och massera området kring ögonen ska den här lilla saken hjälpa till att minska mörka ringar under ögonen.

Själv är jag lite skeptisk faktiskt och för min del handlar det om rullapplikatorn. Jag har helt enkelt dålig erfarenhet av produkter som har sådana. Jag har blivit torr och känslig av alla jag har testat. Jag vet inte om det var själva produkterna eller om det var applikatorn. Men ja, tveksam är jag i alla fall.

All About Eyes Serum De-puffing Eye Massage släpps den 21 juni och kostar 260 kronor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s