Schwarzkopf Soyance

Schwarzkopf lanserar Soyance, en hårfärg som för första gången innehåller coenzymet Q10 och som är en skonsam permanent hårfärg som skyddar håret mot förslitning. Q10 ska hjälpa till att stimulera produktionen av keratin som är det viktigaste proteinet i håret och Soyance ska på så vis kunna hjälpa håret att se fylligare och yngre ut.

Det låter onekligen spännande tycker jag fast jag är alltid tveksam till hemmafärgning och gör det hellre hos frisören eftersom utväxten inte brukar bli lika farlig då. Men jag kanske ska ta och testa den ljusbruna och se hur resultatet blir..

Soyance finns i butik från vecka 31 och har ett rekommenderat pris på 98 kronor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s