O.P.I Swiss Collection

I onsdags var jag på pressvisning för O.P.Is höstkollektion Swiss Collection. Snabbt beskrivet kan man beskriva den som en samling metallic-lack i mörka, djupa och härliga färger. Jag föredrar vanligtvis krämlack men jag måste säga att de är många lack som lockar här. Finast än så länge är det blågröna Cuckoo for this color och det blyertsgrå/silvriga Lucerne-taintly look marvelous. Dessutom fick jag med mig Catch me in your net från sommarkollektionen som ska bli riktigt spännande att testa. Jag återkommer med lite bättre bilder sen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s