Minitest: Korres Walnut & Coconut Suntan Oil SPF4

Till Dubai hade jag och Camilla med oss ett gäng olika solskydd och ett utav dem var Korres Walnut & Coconut Suntan Oil SPF 4. Men eftersom vi befann oss i ett ökenlandskap kände vi att vi inte riktigt vågade testa den fullt ut. SPF 4 är förfärligt lite skydd och när det dessutom är en olja vi pratar om känns det ännu mer riskabelt. Så, denna recension har helt enkelt fått dra ut lite på tiden. Och jag har mer sett oljan som återfuktande än som skydd.

Först och främst: Det är en riktigt skön konsistens på oljan. Det blir inte för kladdigt och det känns som att den faktiskt sjunker ner rätt bra i huden, något som annars kan vara ett problem med sololjor. Dessutom känns den dryg och luktar otroligt gott. Det blir en fin glans utan att det för den delen ser flottigt ut. Det stora problemet är helt enkelt den låga skyddsfaktorn. SPF 4 är för mig likadant som inget alls och jag önskar verkligen att det var högre skydd. Då skulle den kännas perfekt.

Finns på Eleven för 239 kronor.

Betyg: 2/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s