Manikyr

Idag ska jag på manikyr på Scratch Nail Bar och jag måste erkänna att det är första gången som jag går och får naglarna fixade. Ska bli intressant att se om det blir någon skillnad mot när man själv fixar och trixar med dem. Det blir det förmodligen, det är ju trots allt ett proffs jag träffar. På bilden ser ni Royal Wedding Collection från Scratch. Tror dock inte att det blir någon av de färgerna idag.. känns roligare att testa en färg som man inte har hemma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s