REN lanserar nytt serum

REN är ett märke som jag tänkt att jag testa någon gång men min ekonomi har hela tiden kommit i vägen (eller snarare alla andra skönhetsprodukter jag bara måste köpa) och så har det bara inte blivit av. Vilket känns trist, de verkar ju ha en massa trevliga produkter och Keep Young and Beautiful SH2C Serum är det senaste tillskottet till REN-familjen.

Serumet ska hjälpa till att strama upp huden och minimera fina linjer samtidigt som den innehåller hyaluronsyra som ökar hudens fuktnivå och vitamin C som jämnar ut hudtonen och ger ökad lyster. Om det inte vore för att den kostar 695 kronor hade jag nog slagit till direkt. Men nja.. 695 kronor känns lite dyrt när man som jag oftast i all hast glömmer serumet i morgonrutinen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s