Minitest: Lancôme Ôscillation Mascara

Ni som följt mig från Modette kanske kommer ihåg att jag hyllade IsaDoras Vibralash till skyarna när jag testat den. Därför bestämde jag mig för att testa Lancômes Ôscillation när Vibralash tog slut förra månaden. Det här blir alltså en slags jämförelse mellan de två.

Vibralash separerade och gav volym och det gick att ställa ”hastigheten” vilket var alldeles perfekt när man som nybörjare testade mascaran. Ôscillation har tyvärr bara en hastighet och den känns knappt mot fransarna.  Resultatet blir okej, inte direkt häpnadsväckande och ibland känns fransarna lite väl ihopklumpade. Jag känner mig faktiskt mest bara besviken på den. Visst, det är ett tag sedan den kom ut och ”tekniken” har utvecklats mer. Kontentan är alltså: köp Vibralash och skippa Ôscillation. Det sparar du en massa pengar på dessutom.

Betyg: 2/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s