Minitest: YSL Top Secrets

Jag är egentligen inte tjejen som använder primer. Jag tycker att själva idén låter klockren i huvudet men sen på min hud så fungerar det inte riktigt. Tills jag och Top Secrets från Yves Saint Laurent möttes. Äntligen så märks det en skillnad.

Top Secrets ska vara lätt exfolierande och skapa en ”glow” och jag måste säga att det faktiskt pirrar lite i ansiktet när man applicerar denna. Någon direkt ”glow” har jag inte märkt än så länge men den håller min makeup på plats länge under dagen och jag behöver inte hålla på med en massa puder i t-zonen. Borsten tillför dock inte så mycket och som tur är verkar det vara möjligt att tvätta den i omgångar, annars hade det nog blivit ganska äckligt efter ett tag.

Det är väl inte direkt den mest prisvärd primer med sina 410 kronor så vi får verkligen hoppas att den är dryg.

Betyg: 4/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s