Andrea Garland

En bra grej med att vara fan av en massa smink- och shoppingsidor på facebook är att man får reda på alla nyheter snabbt och smidigt. Bland annat fick jag nu i veckan nys om att Andrea Garland, ett märke jag inte hört talas om innan, kommit till ASOS och det verkar som om jag missat något. Kolla in förpackningarna! Hur ljuvliga som helst. Måste dock hålla mig lite från att klicka hem.. jag har alldeles för mycket hudvård att testa mig igenom just nu för att ge mig in på något nytt. Men åh, vad jag vill ha.

2 reaktioner på ”Andrea Garland

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s