Pressvisning MAC f/w 2010

Igår var jag på pressvisning för MAC f/w 2010 och som vanligt var det en himla trevlig tillställning. Det är alltid grundliga genomgångar av kommande trender och det är ett gediget pressmaterial man får med sig när man går därifrån. På Modette bloggade jag om en bok som jag fick på förra pressvisningen och den här gången fick man en tjock pärm med bilder från modevisningar. Dessutom gillar jag att de sminkar fram några av de kommande trenderna och låter en känna och se på produkterna. Det blir så mycket enklare att förstå hur de tänkt kring kommande släpp då. En härlig stund för en sminknörd alltså.

Bilden är från Kickis blogg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s