MAC Care Blends Essential Oils

I pressmaterialet från MAC låg även en del produkter från märket och en utav dem var deras Care Blends Essential Oils. Jag har inte testat så mycket hudvård från märket så jag känner mig spänd på att se vad den här kan göra. Den känns som en perfekt del i nattrutinen då jag brukar satsa på fukt och omvårdnad. Återkommer med recension och såklart vilka andra produkter som låg med i påsen. Jag kan hinta om ett rouge i vad som verkar vara den perfekta färgen, en mascara, en brynpenna och ett läppglans som ser perfekt ut för sommaren. Ja, de kan smink därborta på MAC. Annat kan man inte säga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s