Minitest: The All Nighter

Jag har tidigare skrivit lite snabbt om The All Nighter, ett torrschampo i puderform som finns hos Eleven. Nu har jag testat det ett tag och tänkte att jag skulle dela med mig av mina tankar.

Först och främst måste jag säga att det känns som en dryg produkt, det krävs väldigt lite för att få mer volym och renare hår och förpackningen är lätt att hantera. Min färg, Brunette, är dock lite lite röd för min hårfärg så jag tror att en mörkare variant hade varit snyggare på mig. Det känns som om pudret håller håret snyggt hela dagen men precis som med andra färgade torrschampon får man se till att hålla händer och fingrar borta om man inte vill ha bruna naglar och fingrar.

Jag gillar pudret med föredrar nog ändå ett i sprayform. Det kan ibland kännas som om det blir lite väl mycket puder i hårbotten. Med ett spray känns det som om större delen hamnar på hårstråna istället.

Finnas alltså på Eleven för 179 kronor.

Betyg: 3/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s