Dior Bronze Sweet Sun

När jag var hemma passade jag även på att ta med mig min sommarparfym, Sweet Sun från Dior Bronze. Den har lite otacksamt få stå hemma i badrumsskåpet och samla damm men nu ska det bli ändring på det. Sweet Sun är nämligen en alldeles utmärkt sommarparfym: Den luktar sommar (alltså lite tropiskt med en hint av kokos och apelsin) och den innehåller ingen alkohol så den är säker i solen.

Jag fyndade min på Arlanda för endast 175 kronor. Priset berodde på en felmärkning och egentligen skulle jag ha fått betala över 350 kronor för denna fina flaska. Behöver jag nämna att jag var nöjd efter köpet?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s