Minitest: Garnier Mineral Deodorant

Jag måste börja med att säga att min absoluta favoritdeodorant är från Vichy. Det finns inget som slår den. Däremot finns det deodoranter som kommer nära och Garniers Mineral Deodorant ligger rätt bra till där.

Den kommer i en smart förpackning som gör att man får ut maximalt av innehållet, den kostar inte särskilt mycket och den håller dig faktiskt fräsch en hel dag. Nu har jag inte hårdtestat den genom ett träningspass eller liknande men den fungerar riktigt bra till vardags. Dessutom doftar den knappt någonting vilket jag tycker är perfekt. Jag vill inte att min parfym ska blandas med en massa andra dofter så jag letar ofta efter så doftlöst som möjligt.

Jag skulle säga att Mineral Deodorant är bland det bästa du kan hitta i kategorin budgetdeodoranter. Och priset? Cirka 35 kronor.

Betyg: 4/5

4 reaktioner på ”Minitest: Garnier Mineral Deodorant

  1. Den får jag kanske testa! Jag är lite känslig och vissa deodoranter sticker och armhålan blir alldeles torr. Bäst gillar jag en från Lancôme men den är ju så väldigt dyr, 35 kr är ju billigt.

    • Ja, testa och se vad du tycker! Det finns en som passar dig som är lite mer känslig och 35 kronor är ju inte så mycket så gillar du den inte har du ju inte gjort en så stor förlust 🙂

  2. Kan inte annat än att hålla med! Riktigt bra är den! Faktiskt första gången jag gillar en budgetdeo! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s