Minitest: Korres Abyssinian Oil Mascara

Abyssinian Oil Mascara från grekiska Korres beskrivs som en vårdande och volymgivande mascara med en särskild borste som ska ge en dramatisk effekt och en intensiv färg. Tyvärr håller jag inte riktigt med.

Mascaran känns visserligen väldigt vårdande, den är rent ut sagt ljuvlig att applicera. Det känns mer som ett vårdande serum än som en mascara och det är väl där problemet ligger. Det är alldeles för lite volym och färg i den. Efter att ha applicerat mascaran så ser jag tyvärr ingen nämnvärd skillnad mot hur jag såg ut utan smink och det är inte riktigt vad jag vill uppnå. Visst, ingen vill se sminkad ut, det är inte det som är grejen. Man vill se pigg och fräsch ut, inte nyvaken. Tanken var god men det fungerade inte riktigt hela vägen för Korres den här gången.

Betyg: 2/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s