BC Sensitive Soothe

Schwarzkopf Professional lanserar nu BC Sensitive Soothe för en känslig hårbotten. I serien ingår schampo, balsam, inpackning, stylingspray och vårdande serum. Hela serien är dermatologiskt testad, fri från färg och silikon och innehåller en parfym som är speciellt utvecklad för känslig hårbotten. Produkterna är lätta och tynger inte ned håret och passar alla hårtyper.

Personligen så tycker jag att det här är ett jättebra initiativ. Jag tycker det kan vara svårt att hitta milda och effektiva schampon utan silikon i så jag tar emot detta med öppna armar. Dock såg jag att stylingprodukten innehåller silikon (amodimethicone) så den kommer jag inte att använda. Men de andra produkterna ser jag verkligen fram emot att testa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s