Tips: OBH Nordica Artist Hair Model 2010

Om du drömmer om att bli modell för en dag ska du spana in OBH Nordicas tävlingsajt. Där laddar du upp din bästa hårbild, sen uppmanar du alla du känner att gå in och rösta på den. De fem bidrag som fått flest röster går sedan vidare till final där en jury utser vinnaren.

Första pris är en proffsfotografering för en helsidesannons för OBH Nordicas produktserie Artist som kommer att visas i Plaza Kvinna, resa till Stockholm med två nätters övernattning på hotell Kung Carl för två personer, Artist stylingverktyg samt stylingprodukter från Matrix. Du måste vara minst 16 år för att vara med och tävla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s