Tips: 434 Green Lagoon

Flera tips här idag men jag kan inte låta bli. Är ni på jakt efter ett snyggt jade/turkost/grönt lack ska ni spana in Snowcrystal som jag tipsade om i måndags. Färgen 434 Green Lagoon är verkligen den snyggaste varianten jag sett i vår och den kommer bli perfekt nu under sommaren. 69 kronor känns ju dessutom som ett kap!

2 reaktioner på ”Tips: 434 Green Lagoon

    • Hej,
      Jag gillar främst gel-liners. Alltså sådana som är i en burk och som du applicerar med en pensel, Mac Fluidline är till exempel jättebra. Annars gillar jag Fine Liner Eye Stylo från IsaDora som är som en penna med flytande eyeliner. Riktigt bra! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s