Dove Summer Glow

summer-glow

Sommaren är onekligen i antågande. Snart är det maj och solen börjar värma allt mer. Däremot är man fortfarande likblek (eller ja, jag är väl inte riktigt likblek i och med resan förra månaden men mycket har tyvärr försvunnit). Ett hjälpmedel skulle kunna vara Doves Summer Glow som jag hört mycket fint om. Men.. jag är lite feg. Det här med b-u-s har aldrig varit min grej, jag är helt enkelt livrädd för att det ska bli fel. Så, kära läsare, hur är Summer Glow? Ger den mycket färg? Eller mer av en.. ja glow?

2 reaktioner på ”Dove Summer Glow

  1. testa bodyshops variant istället. den ger inte mycket färg, bara en fin glow! och man blir inte randig! älskar den<3 plus att den luktar gott och inte BUS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s