Fina paket

Jag har fått fina grejer hit. Bland annat nagellack från ett svenskt märke som jag inte kände till, ett matt överlack från IsaDora och fina grejer från brittiska märket Illamasqua. Men jag har haft lite mycket att göra nu på sistone.. så bilder och info kommer. Snart. Jag lovar.

4 reaktioner på ”Fina paket

 1. Hej! Jag bor i Danmark och följer din blogg dagligen. Tack för att du forsätter att blogga, blev lite orolig där när det stod att Modette blivit uppköpta. Din blogg är den absolut bästa skönhetsbloggen, i love it! Tack för en bra blogg 🙂

  • Hej Sofia!
   Vad glad jag blir, tack för dina fina ord! Det är sånt här som gör att man orkar hålla igång dagligen 🙂 Tack tack!

 2. Hej! Har ni blivit uppköpta? Vad läskigt… vad händer nu? Ville önska en trevlig helg och tacka för kommentaren i min blogg!

  Kram

  • Hej! Ja, det kom väldigt plöstligt kan man säga. Jag har ett uppdrag på gång men tills allt är klart bloggar jag här så länge. Ha en fin helg du med!
   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s