The All Nighter

När jag köpte min Tangle Teezer passade jag även på att inhandla ett nytt torrschampo. The All Nighter är ett färgat torrschampo som finns för en mängd olika hårfärger och som förutom att göra håret rent även ger det volym. Jag köpte färgen Brunette och jag måste säga att den passar min hårfärg alldeles perfekt.

Pudret är lätt att applicera, man skruva på locket och pudrar området som känns fett. Det bästa är att hålen i locket är perfekt gjorda, det är i princip omöjligt att överdosera (något som kan vara ett problem när torrschampot kommer i puderform och inte i sprayflaska). Jag måste säga att jag är supernöjd! Såhär nöjd har jag nog inte varit sedan jag upptäckte Bumble & Bumbles svindyra torrschampo för 9 år sedan.

Bäst av allt? Priset: 179 kronor på Eleven. Och ja, 179 kronor kan låta dyrt men jämför vi det med Bumble & Bumbles färgade varianter så är det ingenting. De dyrgriparna kostar 405 kronor här i Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s