Minitest: E.l.f Mineral foundation

Ni vet kanske vid det här laget att jag gillar det brittiska märket E.l.f som ofta levererar riktigt bra produkter till billiga priser. Tyvärr måste jag säga att deras mineralfoundation inte riktigt håller måttet.

Först och främst: Den ljusaste färgen är på tok för mörk! Till och med efter lite färg i Dubai så var den fortfarande för mörk för att se riktigt bra ut. Sen håller den tyvärr inte huden matt hela dagen, något som brukar vara det man är ute efter när man använder mineralfoundation. Däremot är priset riktigt trevligt. 42, 70 kronor för 3,4 gram foundation.

Betyg: 2/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s