Friggs Naturdiet Smoothie

Okej, jag är verkligen inte den som brukar använda mig av den här typen av produkter. Men, i torsdags var jag uppe på Modettes redaktion och sorterade igenom post och paket och då låg det två smakprover av Naturdiets smoothies. Och jäklar vad god den var! Basen består av yoghurt så jag tror att det kan bero på det men jag blev glatt överraskad. Annars brukar ju den här typen av produkter oftast vara ganska ”torra” och äckliga.

Känns som att den här smoothien är perfekt om man försover sig och inte hinner med frukost.

Kostar cirka 20 kronor ute i affärerna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s