I’ll be gone

Jag har skrivkramp. Det har väl märkts lite här men det spelar inte så stor roll. Värre är det med jobbet. Jag m å s t e få klart mina texter men det går bara inte. En mening här och en mening där men det känns bara trögt. Och jag har testat alla trix. Ni vet, göra något annat en stund, ta en promenad, läsa faktagrejer istället och städa men ändå så släpper det inte. Det är som om en stor boll med bomull är i mitt huvud och hindrar mig från att greppa och sätta ihop information. Nåja, jag har ju några dagar kvar men nu måste det fan börja hända något snart.

2 reaktioner på ”I’ll be gone

  1. Vet du, det är inte skrivkramp. Det är en normal arbetsprocess. Du vilar dig i form, och sedan när det gäller, när det är lagom lite tid kvar till deadline, kommer du att råproducera det du ska producera, leverera och avsluta. Sedan fakturera – vilket kan vara det trevligaste av all =)

    • Du har så rätt, så rätt! Det gick hur bra som helst och med FRIDA har det också gått riktigt bra. Nu väntar jag bara på skattesedeln. Sen ska jag lista ut det här med fakturering 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s