Love is in the air

Åh, jag är så trött nu för tiden. Två dagar i rad har jag varit tvungen att sova en stund mitt på dagen för att orka. Är lite rädd att jag håller på att bli sjuk för det är verkligen inte lägligt just nu. Har jättemycket jobb att fixa med så jag vill helst vara på topp.

I torsdags var jag på pressvisning för The Body Shops nya parfym Love Etc.. samt lanseringen av vinterns sminkkollektion och en ny spaserie. Dessutom återkommer 11 härliga retroprodukter, eller vad sägs om ett bananschampo och en morotskräm? Då The Body Shop även fyller 30 år i Sverige var pressvisningen mer som en fest med stråkkvartett, mat, tårta, champagne och vin. Helt klart en väldigt trevlig tillställning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s