Ease your feet down in the sea

Det är rätt bra att flytta faktiskt. Dels så har jag rensat bort en hel mängd med kläder/skor/väskor som jag inte använt på hur länge som helst och dels så hittar man fina grejer man glömt bort att man har. Till exempel en jättefin gammal ring som var min mammas en gång i tiden. Den ser ut som en orm som slingrar sig runt fingret och huvudet består av en grön sten.

Men annars så är det rätt jobbigt att flytta. Jag har aldrig haft så här mycket blåmärken över hela kroppen, lägenheten är fortfarande inte helt som jag vill ha den och jag måste få upp taklampan från helvetet i taket. Det kommer jag inte att klara av själv. Vem ska jag muta?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s