Tricky Tricky

Åh, vad jag är trött. Det är som om mitt huvud inte vill fungera och kroppen bara säger nej. Hur gör Kicki egentligen? Fast jag ska inte klaga över att jag är trött. Det är ju helt klart värt det och jag fick mycket gjort igår (och dessutom beröm för att jag var så snabb och hade rätt ”ton” i en av artiklarna).

Nej, det är bara att dricka en till kopp kaffe, hitta något att äta och sen borde jag vara tillbaka i verkligheten igen.

Imorgon är förresten min första dag som chef över en praktikant. Det om något ska bli intressant.

En reaktion på ”Tricky Tricky

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s