It’s Britney, bitch

Okej, gårdagen.. vad säger man? Jag har aldrig någonsin hört så många skrikande tjejer samtidigt. För en som i princip bara varit på gubbrock-konserter tidigare kan man lugnt säga att det här var en ganska ny upplevelse.

Jag kan inte direkt påstå att jag är något fan av fröken Spears men samtidigt så vill man inte missa den upphausade återkomsten. Och ja, det var grymt. Visserligen var det playback på vissa låtar men för det mesta sjöng hon live och jäklar vilken röst hon har. Vackrast var den gamla hiten Everytime och bäst var nog Toxic eller Womanizer.. eller I’m a slave 4 u..eller den omarbetade (hit me) baby one more time. Till största del kan man säga att klassiskerna funkade bäst på den gamla tant jag är (i jämförelse med resten av publiken).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s